3D tervezés

Értékesítés során fontos számunkra, hogy a kiállított burkolatok mellett a látványban is segíteni tudjunk vevőinknek. A látványterv megjeleníti a megrendelő elképzeléseit. Egy elkészült terv segít a döntésben, hogy az addig csak alaprajzokon létező dolgokat milyen színvariációval, milyen burkolatokkal, milyen formai módosításokkal lehet megvalósítani.

Látványterveink segítségével megtekinthet több kiválasztott csempét, különböző elrendezést. A 3D tervezés lehetőséget biztosít arra, hogy testet öltsenek elképzeléseink. Virtuális sétát tehetünk leendő fürdőszobánkban megnézhetjük a különböző burkolatok, méretek, színek által keltett hangulatot, mely segít a döntésben.

Lehetőséget biztosítunk gyáraink 3D-s programjának használatához is, így otthon ezt bárki kedvére kipróbálhatja. Kérés esetén tudunk segíteni és bemutatótermünkben megtervezzük álmai fürdőszobáját.

 

APE tervezőprogram

Vásárlás előtt szeretnéd látni, hogy a kiválasztott csempe hogyan mutatna a konyhádban vagy éppen a fürdőszobádban? APE tervezőprogramunk segítségével gyorsan és könnyen megtervezheted az elképzeléseid, a részletes tervet pedig el is mentheted. Segítsd döntésed a tervezőprogram használatával.

Megnézem »

 

 

PAMESA tervezőprogram

A PAMESA 3D program lehetőséget nyújt a saját konyha, fürdőszoba vagy nappali környezetének kialakítására. A Ceramica termékek széles skáláját megtalálod a programban, mellyel könnyedén megvalósíthatóak elképzeléseid. A három dimenziós megjelenés pedig még valóságosabbá és elérhetőbbé teszi álmaid otthonát.

Megnézem »