Modern csempék

Egyszerű, tiszta, ízléses – leginkább így jellemeznénk modern csempe burkolat kínálatunkat. Persze a modern stílusnak is ezer arca lehet, ezért úgy állítottuk össze a palettát, hogy Te is biztosan megtaláld kedvencedet a modern konyha csempe ötletek és a modern fürdőszoba burkolatok között!

 • Pamesa Pietra Di Lavagna

  Az Ardiente Spanyol Csempeház porcelán, csempe választékának a része a Pamesa Pietra Di Lavagna termékcsalád.  Rektifikált beltéri és kültéri felhasználásra egyaránt alkalmas falra, padlóra egyaránt. Méretei: 30×60, 60×60, 60×120. Színei:...

 • Ecoceramic Rockstar

  Az Ardiente Spanyol Csempeház porcelán, és csempe választékának a része a Ecoceramic Rockstar termékcsalád. Élvágott, rektifikált fagyálló lap, mely egyaránt alkalmas kültérre és beltérre is. Méretei: 150×75, 120×120, 120×60, 90×90,...

 • Ecoceramic Theater

  Töbféle színárnyalatban elérhető márvány lap, többféle méretben. 

 • Ecoceramic Inspire

  Terazzo mintás burkolat, falra vagy padlóra egyaránt.

 • Pamesa Lux Nirvana

  Magával ragadó és szenzációs burkolat falra, padlóra egyaránt. 

 • Pamesa Origin Eleganza

  Színei dekoratív hatást kölcsönöz bármilyen térben.

 • Pamesa Arezzo

  A márvány hatású csempék egyedi, stílusos megjelenést kölcsönöz.

 • Pamesa Artline

  Egyedi, különleges, lehetőséget adva  a kreativitásuknak. 

 • Pamesa Inza

  A lehengerlő összhatást nyújtó nagyobb, akár 120x120cm-es lapok választása igazán ideális lehet egy modern enteriőrbe.

Modern konyha csempe ötletek

Biztos te is látod magad előtt, hogy milyen jól mutat egy hófehér vagy egy antracit színű konyhaszekrény egy ízléses és modern konyha csempe fal előtt!

Nem? Akkor kérj tőlünk segítséget! 3D tervezés szolgáltatásunk lehetőséget biztosít arra, hogy már azelőtt megláthasd álmaid konyháját, hogy megvásároltad volna a csempét! Az így készült látványterv segítségével több változatot is kipróbálhatsz, így biztosan megtalálod modern konyhai csempe kínálatunkban az igazit!

Modern beltéri falburkolatok

Kínálatunkban olyan modern beltéri falburkolatok is fellelhetők, amelyek egyaránt jól mutatnak a konyhában és a fürdőszobában is. Letisztult, fényes fehér márványhatású falicsempe vagy inkább egy egyedi, különleges színű csempe?

Mindegy, hogy a modern stílus mely arcát viseli az enteriőr, óriási kínálatunkban ott van az az egy, amelyik meghatározza majd otthonod valódi karakterét!

Modern fürdőszoba burkolat

Kínálatunkat a legfrissebb modern fürdőszoba csempe trendekhez igazítottuk, ezért akár a luxus életérzést, akár a klasszikusabb irányvonalat kedveled, nincs akadálya, hogy fürdőszobád megfeleljen a legújabb stílusoknak.Akár modern szürke fürdőszoba csempe, akár kül- és beltéri modern járólap nyerte el a tetszésedet, élőben is megtekintheted, ha ellátogatsz budaörsi vagy budapesti bemutatótermünkbe. Ha pedig nem sikerült választani, 3D látványtervezéssel segítjük, hogy megtaláld modern konyhai járólapok és fürdőszoba csempék sokaságában, amit keresel!