Az Ardiente Spanyol Csempeházizgalmas világa

Az igazat megvallva, minket mindig is lenyűgöztek a különbnél különb csempék, mert végtelen számú formát, stílust és ezáltal hangulatot lehet belőlük megálmodni, létrehozni. Legyen az egy klasszikusabb márványos minta, vagy csíkos, rombuszos, absztrakt, vagy natúr kőhatású. Mindegyikben ott van a lehetőség, hogy élettel töltsék meg a teret. Éppen ezért nem is tudjuk megállni, hogy ne kutassunk fel időről időre újabb és extrémebb darabokat.

A minél színesebb palettára törekszünk

A bemutatótermeikben 5 spanyol gyártó kínálatát lehet nálunk megtalálni. Az exkluzív és különleges választékot 60 felépített fürdőszobán és további felburkolt jeleneten keresztül mutatjuk be, több száz nagy méretű burkolt fotós panellel kiegészítve. A hatalmas raktárkészletünk miatt, pedig azonnal haza is vihető egész Spanyolország, legalábbis kerámia mozaikok formájában.

Segítünk meghozni a jó döntést

Pontosan tudjuk, hogy a csempeválasztás komoly döntésekkel jár, mégis csak 10-15 évig fogja meghatározni a nappalinkat, a konyhánkat vagy éppen a fürdőszobánkat. De pont ezért vagyunk mi és segítünk. Ha szükséges, 3D-s látványterveket készítünk, de számíthattok ránk műszaki és kivitelezési kérdésekben is.

A spanyol életérzés

A spanyol életérzés A spanyol életérzés

Küldetésünknek tekintjük, hogy csempéinkkel vibráló, kreatív, lendületes de mégis barátságos életérzést hozzunk el a magyar otthonokba. A spanyol életérzés számunkra egyenlő a szenvedéllyel, a boldogsággal, az élet apró örömeinek megélésével. Ezt az érzést igyekszünk átadni a csempéinkkel, hogy az otthon, igazi otthon legyen.

A burkolatok nem csak a tér kinézetét határozzák meg, hanem hatással vannak a benne élők hangulatára is. Éppen ezért kiemelt fontosságú, hogy olyan közeg vegyen minket körbe, ami feltölt és jó érzéssel tölt el nap, mint nap.

akik segítenek aválasztásban

Dr. Schweig György

Dr. Schweig György

tulajdonos
Talabér Zsolt

Talabér Zsolt

ügyvezető
Strobek Kata

Strobek Kata

értékesítő
Hamvas Péter

Hamvas Péter

értékesítő
Takács Szimonetta

Takács Szimonetta

értékesítő
Csóti Gergő

Csóti Gergő

értékesítő
Riczu Gábor

Riczu Gábor

értékesítő
Léber László

Léber László

területi képviselő
Libinyi Gergő

Libinyi Gergő

területi képviselő

Csatlakoznál? karrier

Szeretnél az Ardiente Csempeház csapatához tartozni? Szívesen fogadjuk jelentkezésed! Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén és kollégáink örömmel válaszolnak minden kérdésedre.

  • https://ardiente.hu/wp-content/uploads/2021/08/showroom-1.jpg
    M3 BUDAPESTI BEMUTATÓTEREM Cím: 1151 Budapest, Gábor Áron utca 8. Nyitva: Hétfő-péntek: 9:00-18:00 Szombat: 10:00-14:00
  • https://ardiente.hu/wp-content/uploads/2021/08/showroom-2.jpg
    M1 BUDAÖRSI BEMUTATÓTEREM Cím: 2040 Budaörs, Keleti utca 7. Nyitva: Hétfő-péntek: 9:00-18:00 Szombat: 10:00-15:00