Kreatív csempék

Egy különleges csempe a letisztult térben pontosan olyan, mint a fűszer a mediterrán ételekben: élettel tölti meg az egyszerű összetevőket. Úgy gondoljuk, hogy a boldogsághoz meg kell találni az élet apró örömeit, ezért elhozzuk a spanyol életérzést a magyar otthonokba!

Kölcsönözz dekoratív hatást bármilyen térben! Dekor csempe kínálatunkban olyan különleges járólapok és falicsempék találhatók, amelyek kiválóan illeszkednek a hagyományosabb stílusokhoz, miközben kellemesen feldobják a minimalista tereket is.

Különleges csempék

Új színt szeretnél vinni otthonodba vagy éppen a vállalkozásod enteriőrjét álmodod meg? Trendi és izgalmas csempe ötletek után kutatsz? Nézz körül kínálatunkban és találd meg a különleges csempe kollekciók között a kedvenced!

Luxus életérzést nyújtó márvány mintás csempe, természetes megjelenést kölcsönző kőburkolat vagy fiatalos és üde hatást keltő különleges falburkolat? – Kínálatunkban több tízezer referencia közül válogathatsz!

Mintás padlólap

Tudjuk, hogy a legjobb járólap ötletek is csak akkor működnek a valóságban, ha megfelelő minőségű padlóburkolatot használunk a kivitelezés során. Épp ezért a kínálatunkban található különleges járólapok prémium minőséget képviselnek, így bármelyik mintás járólap is legyen számodra a legszebb, az időtállóságot garantáljuk!

Konyhai csempe minták

Egy különleges konyhai csempe képes megváltoztatni az egész enteriőr hangulatát. Négyzet, téglalap vagy éppen méhsejt alakzat? Rusztikus textúrák, vagy tükörszerűen fénylő felületek? Különleges színek, vagy éppenséggel egyedi minták?
A konyha tervezésekor számos hasonló kérdésre kell választ találnod. Látogass el budaörsi vagy budapesti bemutatótermünkbe és találd meg az igazit! Elakadtál? – Kérj tőlünk segítséget!