Kültéri csempe

Az otthon a ház falain kívül is folytatódik, ezért a belső kialakítás mellett a külső terek megtervezése is rendkívül fontos szempont. Nem is gondolnád, hogy mennyi mindent befolyásol a kültéri burkolat! Pedig az, hogy milyen kültéri padlólap kerül a teraszra vagy hogy milyen kültéri burkolatok díszítik a medence környékét, nagy hatással van otthonod hangulatára.

 • Pamesa Pietra Di Lavagna

  Az Ardiente Spanyol Csempeház porcelán, csempe választékának a része a Pamesa Pietra Di Lavagna termékcsalád.  Rektifikált beltéri és kültéri felhasználásra egyaránt alkalmas falra, padlóra egyaránt. Méretei: 30×60, 60×60, 60×120. Színei:...

 • Ecoceramic Alfara

  Lehetővé teszi számunkra, hogy igazán különleges otthont varázsoljunk.

 • Pamesa K-slate

  Aprólékosan kidolgozott, anyagában, formátumában és textúrájában eltérő felületeket alkotnak, de mégis összhangba hozzák otthonát.

 • Pamesa Eos

  Ez a csempe család stílusosan egyesíti a márványt a kő hatással.

 • Pamesa Aroa

  Kültéri medencékhez és kültéri burkoláshoz egy egyedi kollekció.

 • Pamesa Block

  Ez a csempe család stílusosan egyesíti a márványt a kő hatással. 

 • Ecoceramic Soldeu

  Kőburkolat, természetes megjelenés.

 • Pamesa Origin Toscana

  Egy modern lakás nappaliját tökéletesen kiegészíti a csempe burkolat. 

 • Pamesa Grace

  Örömteli színválaszték, jellegzetes csillogás, ami jellemzi ezt a csempe családot.

Kültéri járólap teraszra

Amikor egy teraszra képzeljük magunkat, azonnal a forró nyári esték jutnak eszünkbe. Mintha csak Spanyolországban lennénk! De mi lenne, ha a mediterrán életérzést elhoznánk a magyar otthonokba is?

A spanyol kültéri járólapok otthonossá és stílusossá varázsolják a teraszt, legyen az egy meghitt búvóhely vagy éppen az ingatlan ékessége. Kínálatunkban rengeteg féle termékcsaládból választhatsz: fahatású kültéri járólap a természetes stílus kedvelőinek, kültéri cementlap a legtrendibb irányzatokhoz vagy inkább antracit kültéri járólap a modern hangulatért? A választás csak rád vár!

Kültéri padlóburkolat

A kültéri járólapok a dizájn mellett praktikus szempontokat is kielégítenek. A fagyálló kültéri járólap ellenáll a téli fagyoknak, ezért időtálló megoldást jelent otthonod külső tereiben is.

A kültéri csúszásmentes járólap pedig a biztonságodról gondoskodik, hogy akár a teraszon, akár a medence partján töltöd az időd nagy részét, mindig felhőtlen legyen a boldogság.

Kültéri fali csempe

Természetesen a kültéri burkolat fogalma nem merül ki a kültéri padlólap kínálatban! Kiállítótermeinkben számos kültéri fali csempe közül válogathatsz, amelyek segítségével feldobhatod otthonod külső tereit.