Klasszikus csempék

Spanyol életérzés, klasszikus formák. Klasszikus csempe kínálatunk darabjai letisztult, mégis egyedi hangulatot varázsolnak minden otthonba. Hagyományos csempe fürdőszobába, klasszikus konyhai csempe, rusztikus padlóburkolat vagy éppen klasszikus járólap? – Csempészd be a mediterrán hangulatot otthonodba!

 • Ecoceramic Alfara

  Lehetővé teszi számunkra, hogy igazán különleges otthont varázsoljunk.

 • Pamesa Dream

  Fali és padló burkolatok, mely egy termékcsaládon belül elérhető. 

 • Pamesa Brienz

  Ez a termékcsalád modern és klasszikus térben ugyan úgy mutat.

 • Pamesa Rovere 40×120

  Különleges fahatású fali csempe, mely kiválóan alkalmazható fürdőszobába.

 • Pamesa Nera

  Az Ardiente Spanyol Csempeház fehéragyag, porcelán és greslap csempe választékának a része a Pamesa Nera termékcsalád. Rektifikált, élvágott beltéri és kültéri felhasználásra alkalmas falra, padlóra egyaránt. Fali csempe méret: 30×90,...

 • Pamesa Vita

  Tökéletes választás, ha friss, nyugodt és környezetbarát stílust szeretnénk lakásunk bármelyik helyiségébe.

 • Pamesa Essenza Lava

  Ez a látszólag egyszerű termékcsalád árnyalataival, formátumaival megfelelő összhangot hozhat otthonunkba.

 • Pamesa Dresden

  Ez a csempe a modernebb irányvonal kedvelőinek lehet megfelelő.

 • Pamesa K-slate

  Aprólékosan kidolgozott, anyagában, formátumában és textúrájában eltérő felületeket alkotnak, de mégis összhangba hozzák otthonát.

Csempe klasszikus kivitelben

Egy jól kiválasztott csempe képes teljes egészében megváltoztatni otthonod karakterét. Klasszikus csempe burkolat kínálatunk minden egyes darabja minőséget képvisel. Az egyszerű, letisztult formák kiválóan passzolnak mind a modern, mind a klasszikus stílusú terekhez.

Ha egy igazán időtálló csempe klasszikus után kutatsz, látogass el valamelyik bemutatótermünkbe!

Klasszikus fürdőszoba csempe

A fürdőszoba egyet jelent a tisztasággal – nem véletlen, hogy szeretjük a letisztult fürdőszobákat! Letisztult márványhatású vagy rusztikus fali csempe? – Klasszikus fürdőszoba csempe kínálatunkban a hagyományostól a modernig számos stílust megtalálsz!

Rusztikus fali csempe

A mediterrán ízeket egy rusztikus konyha csempe még autentikusabbá varázsolhatja! Mediterrán rusztikus csempe kínálatunk darabjai melegséggel és szenvedéllyel teszik otthonossá a falakat.

Akár klasszikus konyha csempe, akár rusztikus kültéri járólap hiányzik otthonod kiteljesedéséhez, szeretettel várunk bármelyik bemutatótermünkben, ahol 4.000 m2-en sok ezer termékcsalád több tízezer referenciájából válogathatsz!