Nappali csempe

A nappali az otthon középpontja, ezért az enteriőr tervezésekor érdemes nagy hangsúlyt fektetni ennek a helyiségnek a kialakítására. A nappali padlóburkolat az egészen nagy és a kisebb terekben is jól mutat. Ráadásul egy minőségi csempe nappaliba is praktikus választás, ugyanis kifinomult környezetet biztosít bármilyen stílusú bútoroknak és könnyen tisztán tartható.

Ha nappali járólap ötletek után kutatsz, nézz körül kínálatunkban!

 • Pamesa Pietra Di Lavagna

  Az Ardiente Spanyol Csempeház porcelán, csempe választékának a része a Pamesa Pietra Di Lavagna termékcsalád.  Rektifikált beltéri és kültéri felhasználásra egyaránt alkalmas falra, padlóra egyaránt. Méretei: 30×60, 60×60, 60×120. Színei:...

 • Ecoceramic Rockstar

  Az Ardiente Spanyol Csempeház porcelán, és csempe választékának a része a Ecoceramic Rockstar termékcsalád. Élvágott, rektifikált fagyálló lap, mely egyaránt alkalmas kültérre és beltérre is. Méretei: 150×75, 120×120, 120×60, 90×90,...

 • Ecoceramic Theater

  Töbféle színárnyalatban elérhető márvány lap, többféle méretben. 

 • Pamesa Lux Nirvana

  Magával ragadó és szenzációs burkolat falra, padlóra egyaránt. 

 • Pamesa Arezzo

  A márvány hatású csempék egyedi, stílusos megjelenést kölcsönöz.

 • Pamesa K-slate

  Aprólékosan kidolgozott, anyagában, formátumában és textúrájában eltérő felületeket alkotnak, de mégis összhangba hozzák otthonát.

 • Pamesa Provenza

  Kifejezetten jó választás otthonunk számos helységébe, vagy akár nagy forgalmú bevásárlóközpontokban.

 • Pamesa Inza

  A lehengerlő összhatást nyújtó nagyobb, akár 120x120cm-es lapok választása igazán ideális lehet egy modern enteriőrbe.

 • Pamesa Elk

  A fahatású lapok ma már igen széles színválasztékban érhetők el.

Járólapok nappaliba

Nappali járólap kínálatunkban rengetegféle stílussal találkozhatsz! Mintás vagy színes, matt vagy fényes járólap nappaliba? Segítünk választani! A könnyebb döntés érdekében 3D látványtervet is készítünk, így a nappali járólap minták a szemed előtt kelnek életre.

Egy nagyméretű járólap nappaliba való lerakása komoly szakértelmet igényel. Szerencsére műszaki vagy kivitelezéssel kapcsolatos kérdésekben is számíthatsz ránk!

Padlólapok nappaliba

Nappali csempe burkolat kínálatunkban találsz beltéri, valamint egyszerre bel- és kültéren is használható járólapokat is. Fahatású padlólapok nappaliba a természetességet sugárzó otthonért vagy inkább márványmintás, fényes járólapok nappaliba, az elegáns, modern belső terek megoldásaihoz?

Hogy könnyebben eldönthesd, melyik stílus illik hozzád legjobban, látogass el budaörsi vagy budapesti bemutatótermünkbe!

Spanyol nappali csempe

Spanyol nappali csempe kínálatunkat összesen 5 spanyol gyártótól válogattuk össze. Az exkluzív választékot időről időre frissítjük újabb, izgalmas darabokkal, amiket hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően akár azonnal haza is vihetsz.

Óriási kínálatunkban különböző stílusú spanyol járólapok nappaliba, fürdőszobába és konyhába, falicsempék és különleges dekorcsempék várnak!