Garancia

Az Ardiente Csempeház elkötelezte magát a spanyol életérzés, így a spanyol termékek mellett. Kizárólag spanyolországi gyárak I. osztályú termékeit forgalmazzuk, így minden vásárlónk biztos lehet abban, hogy a kiválasztott burkolat mindenben megfelel az európai minősítéseknek és szabványoknak.

Szakértő tanácsadóinkkal karöltve segítjük a vásárlóinkat, hogy a rendeltetésnek megfelelő terméket válasszák, legyen szó kültéri vagy beltéri burkolatról. Támogatjuk őket, hogy a lehető legjobb döntést hozzák meg új otthonuk stílusának megalkotásában.

Burkolataink minőségében bízunk, így minden csempénkre garanciát vállalunk. Tudjuk, hogy vásárlóink választása hosszú távra szól és termékeinkkel biztosítjuk is ezt a hosszú távú szerelmet.

 • I. osztályú termékek EU minősítéssel
 • Szakértői segítség a választásban
 • Örök garancia a csempékre
Vásárlóink véleménye

Vásárlóink véleménye

 • Sok helyen tapasztalni széles csempekínálatot, azonban csak kevés olyan üzlettel találkozni, ahol elérhető is a kiválasztott csempe. Sok esetben heteket-hónapakat kell várni a megrendelés teljesítésére. Azért esett a választásunk az Ardiente Csempeházra, mert a szuper minőség mellett már másnap el tudtuk hozni a raktáron lévő csempét.

  Bíró Imre, Budaörs
 • Az építkezés sosem egyszerű műfaj. Rengeteg döntést kell meghozni ahhoz, hogy végül olyan otthonunk legyen, amilyet megálmodtunk. Ezért örültem az Ardiente csempeház kínálatának, mert a csempében nem kellett kompromisszumot kötni! Minden nap megcsodálom a szépségét a fürdőben!

  Szebeni Erika, Budapest
 • Azért döntöttünk a spanyol csempe és az Ardiente mellett, mert már az első találkozáskor nagyon segítőkészek voltak a kollégák. Széles kínálattal és ár-érték arányban szuper csempékkel találkoztunk. Alig tudtunk választani a sok-sok lehetőség közül. Nagyon elégedett vagyok az ott vásárolt csempékkel.

  Várbíró Laura, Budapest