Fürdőszoba csempe

Szinte hihetetlen, hogy mennyi lehetőség rejlik egy fürdőszobában. Kicsi vagy nagy helyiség áll rendelkezésre? A letisztult, modern vagy inkább a rusztikus formák illenek az otthonodba?

Ahány kérdés, annyi fürdőszoba burkolat, ezért biztos, hogy bármilyen fürdőszobát is álmodtál meg, nálunk megtalálod az igazit az exkluzív spanyol fürdőszoba csempék között!

 • Pamesa Pietra Di Lavagna

  Az Ardiente Spanyol Csempeház porcelán, csempe választékának a része a Pamesa Pietra Di Lavagna termékcsalád.  Rektifikált beltéri és kültéri felhasználásra egyaránt alkalmas falra, padlóra egyaránt. Méretei: 30×60, 60×60, 60×120. Színei:...

 • Ecoceramic Inspire

  Terazzo mintás burkolat, falra vagy padlóra egyaránt.

 • Pamesa Origin Eleganza

  Színei dekoratív hatást kölcsönöz bármilyen térben.

 • Pamesa Dream

  Fali és padló burkolatok, mely egy termékcsaládon belül elérhető. 

 • Pamesa Brienz

  Ez a termékcsalád modern és klasszikus térben ugyan úgy mutat.

 • Pamesa Artisan

  Különféle színárnyalatokban megjelenő mintázat igazi dekoratív ékszerré varázsolja ezt a termékcsaládot.

 • Pamesa Rovere 40×120

  Különleges fahatású fali csempe, mely kiválóan alkalmazható fürdőszobába.

 • Pamesa Nera

  Az Ardiente Spanyol Csempeház fehéragyag, porcelán és greslap csempe választékának a része a Pamesa Nera termékcsalád. Rektifikált, élvágott beltéri és kültéri felhasználásra alkalmas falra, padlóra egyaránt. Fali csempe méret: 30×90,...

 • Pamesa Vita

  Tökéletes választás, ha friss, nyugodt és környezetbarát stílust szeretnénk lakásunk bármelyik helyiségébe.

Fürdőszoba csempe ötletek

A csempék fürdőszobába való kiválasztása komoly feladat, hiszen ezzel a mozzanattal várhatóan 10-15 évre határozzuk meg a helyiség karakterét. Egy jól kiválasztott fürdőszoba járólap és fürdőszoba dekor csempe (pl. világos fürdőszoba csempe) kombinációja bármelyik térből képes a legtöbbet kihozni, azonban egy elhibázott döntéssel könnyen túlzsúfolttá vagy optikailag szűkössé tehetjük a teret.

Ha kis fürdőszoba csempe ötletek után kutatsz, látogass el valamelyik bemutatótermünkbe! Munkatársaink 3D látványtervezéssel és fürdőszoba csempe minták bemutatásával segítenek abban, hogy döntéseddel hosszú távon is elégedett legyél.

Fürdőszoba padlólap

Járólapok fürdőszobába, konyhába vagy nappaliba? Óriási kínálatunkban egyaránt találsz kül- és beltéri, matt és fényes, apró és nagy méretű padlólapokat.

Látogass el bármelyik bemutatótermünkbe és válogass 4.000 m2-en, több tízezer referenciából! Ha szükséges, műszaki és kivitelezési kérdésekben is számíthatsz ránk.

Spanyol fürdőszoba csempe

Prémium mediterrán fürdőszoba csempe kínálatunk bármelyik darabja otthonossá varázsolja a fürdőszobát! Némelyik falicsempe fürdőszoba padlón épp olyan jól mutat, mint a falon, és sok csempe fürdőbe és konyhába is ugyanúgy felhasználható.

Márványmintás, fa- vagy kőhatású fürdőszoba csempe? Válaszd akár a modern stílust vagy a vidám, barátságos mintákat és vidd haza az otthonodba Spanyolországot!