A Viggo csempecsalád 

Mivel a fa hatású csempék reneszánszát éljük, úgy gondoltuk, hogy részletesebben bemutatjuk az egyik legnépszerűbb termékünket. Így könnyebben tudod elképzelni, hogy mikor hova illik egy Viggo járólap.

A fa hatású csempék helye a lakberendezésben

A fa és a fára asszociáló mintázat nagyon népszerű az utóbbi időben. Miért? Mert egyre nagyobb teret nyer a természetesség. A sok növény, a természetes anyagok egyre több születő irányzatot inspirálnak. Például az urban jungle style is ilyen, ahol valamilyen formában az esőerdőre asszociáló dekoráció vagy burkolat érvényesül. Apropó, ha megkapott az urban jungle élénksége és természetessége, akkor neked a Tendenza termékcsaládunk környékén érdemes nézelődnöd. 

Ha azonban a fa mellett tetted le a voksodat, akkor ajánljuk, hogy egy kis inspirációként olvasgass még a Viggo-ról. Ugyanis a fa hatású járólapok mellett azért több érv is szól. Sokféle stílushoz illik, hiszen a fa járólap egyaránt helyet kaphat egy skandináv stílusú vagy épp egy klasszikus vagy art deco otthonban is. A fa kellemes melegségét sugallja anélkül, hogy aggódnunk kellene kényessége vagy tartóssága miatt. Hiszen a fa minta mögött profi eljárással készült víz- és kopásálló kőlapról van szó. 

Viggo csempe

Viggo a konyhádban

A Viggo nagyszerűen mutathat szinte bármilyen stílusú konyhában. Mi azt szeretjük a legjobban ebben a termékben, hogy a gyártók a fa mintáját használva alkalmazkodtak a különböző stílusokhoz. Ezért akár parketta hatású járólapot is vásárolhatsz, mely világos és sötét fa mintájában és színében is pompázhat.

Ezért ha egy skandináv hangulatú, természetes és letisztult, mégis világos konyhára vágysz, akkor neked vagy a fehér fa, vagy a tölgy, esetleg a nyír színvilága lesz  tökéletes. Ne csak a konyhabútort, de minden fát ezekből a színekből válogass össze. Az Arce világos fa színe, vagy épp a kicsit élénkebb és mélyebb színű Fresno szépen kidolgozott erezete nagyon jól mutat majd a konyhádban járólapként. De a szürkés Ceniza is nagyon jól illik egy természetes és világos skandináv otthonba. 

A Viggo járólapjai mellé ebben az esetben geometrikus mintázatú falicsempéket választhatsz, így fog igazán érvényesülni az északi stílus minden kellemes és mégis modern jellegzetessége. A Mayfair hexagon csempéi között is találhatsz izgalmas darabokat/színeket. Viszont arról se feledkezz meg, hogy a Viggo csempéit falicsempeként is használhatod. Egyrészt azért, mert minden járólap alkalmas arra technikailag, hogy a falra kerüljön, hiszen sokkal kevesebb hatásnak van kitéve a falon, mint padlólapként. Másrészt pedig azért, mert most ez is elképszetően formabontónak és trendinek számít. Természetesen ez nem elég érv emellett, tehát ha csak azért döntenél így, mert divatos, inkább gondold át mégegyszer, hogy milyen konyhát szeretnél. 

Ilyen lenne a nappalidban

A legtöbb magas kopásállóságú járólap tökéletesen alkalmas arra, hogy egy ebédlőt vagy nappalit is ki tudjon szolgálni. Ráadásul a Viggo, mivel fa hatású, megadná a vágyott melegséget, úgy, hogy közben könnyen tisztítható, karbantartható, prémium burkolatként maximálisan kiszolgálja funkcióját. 

Gondoltál már például arra, hogy egy klasszikus, vagy egy modern art deco stílusú nappaliban mennyire ütős lehet a Viggo négyzetalakú, parketta stílusú kőlapja? Egyszerre modern, mégis stílusos és nosztalgikusan előkelő megjelenése elegánssá tesz minden helyiséget. Mi ebben az esetben semmiképpen sem mondanánk le a színben harmonizáló, mély árnyalatokkal bíró bársonykanapéról, és az arany kiegészítőlről. 

Persze nem minden esetben a fa hatás a legoptimálisabb megoldás. Van, hogy a stílus mást követel meg. Olvastad már a bejegyzésünket a metál hatású csempékről?