Fürdőszoba csempe modern berendezéshez

Modern stílus, modern csempe. Milyen legyen a fürdőszobacsempéd, ha letisztultan elegáns modern otthonra vágysz? Akkor ne keresgélj tovább, mi megmutatjuk!

Melyek a modern stílus jellemzői?

A modern lakberendezési stílus lényege, hogy egyszerre szeret a funkcióval operálni, miközben célja a dekoratív, esztétikus megjelenés. Hogy hogyan oldja fel ezt az ellentmondást? A felesleges, sőt, funkció nélküli dekoráció hiányát teljesen mással kompenzálja: Tárgyak helyett a térrel, a formák és a fényekkel dekorál. A harmóniával játszik. A tompa és a magasfényű keveredik az ötletes és letisztult otthonban, ahol minden elegáns.

Hogy ez hogy néz ki a valóságban? Letisztult formák, világos színek, meleg árnyalatok. Négyzetes, szögletes bútorok, letisztult egyszerűség. Elegáns: a modern lakberendezési stílus mindent elrejt, a hétköznapi használati tárgyakat, a mindennapi élet eszközeit. Mert nem dekorelemek. Nem kell szemelőtt lenniük, csak a néma formáknak és lágy színeknek jut hely.

Ridegségét elegáns anyagokkal és a tejeskávészín, vajszín, ekrü és fehér visszafogott melegségével, lágy esésű függönyökkel, dekoratív, puha és elegáns szőnyegekkel egyensúlyoz. Ez a dekoráció eszköze.

Az utóbbi években a loft és a skandináv hatás begyűrűzött az elegáns modern lakberendezési stílus eszköztárába. Ma már nagyon divat a fahatású csempe, a modern, zárt, szögletes konyhabútor, melynek felsőszekrénye szépen erezett diófa, esetleg világos nyír. De a betonra emlékeztető szürke, mely a loft sajátja, szintén betáncolt a modern otthonok elegáns tereibe is.

Milyen tehát egy modern fürdőszoba?

A modern stílusú fürdőszoba nem tűri az íves kádat, a kerek mosdót, a lábaskádat. A modern stílushoz a szigorú szögletes design illik. Nyitott polcok helyett pedig a zárt, magasfényű fürdőszobaszekrényt érdemes használnod. A modern stílus, a modern fürdőszoba nem színes, vidám csempékkel burkolt, tarka tér. Válassz kevés színt, és keresd a harmóniát. 

Modern stílusú falicsempék

Falra és padlóra is használható a Cromat modern stílusú csempéje. Még kültérre is választhatod, mert fagyálló és extrém tartós. Színvilága a modern stílus tejeskávés-barnás meleg skálája mellett az egyre trendibb hideg szürke árnyalataiban is megnyilvánul.

Az olyan márványhatású lapok, mint például a Passion, a legelegánsabb dekorelemei lehetnek ennek a stílusnak. Hiszen makacs letisztultságát egy kis eleganciával lehet növelni, és nagyszerű kontrasztot alkot majd a szögletes bútorok megjelenése az izgalmas márvány háttérrel.

Választhatsz négyzet vagy téglalap alakú, nagy lapokra vágott falicsempét is a fürdőszobába, amely tágítja a teret. A nem szabályos négyzet már egyre nagyobb divat, azonban a szokatlanul nagy méretű, egyenlő oldalú falicsempék is nagyon népszerűek és stílusosak.

fürdőszoba csempe

Milyen legyen a fürdőszobai járólap?

A természetes Toscana hideg árnyalatai, de melegebb hatású színei is nagyon jól érvényesülnek egy modern otthonban. A járólap mintája természetes, kőre asszociál, ezek a legújabb trendek elvárásai, melyekhez a modern lakberendezési stílus is alkalmazkodik. Ezért nagyon jó választás lesz a fürdőszobádba ennek a kiváló minőségű csempének bármelyik semleges árnyalata, természetes játékossága.

Az Essenza termékcsalád fényes fekete (Nero) járólapja, vagy épp egy barnás árnyalat éppen tökéletes eleme lehet egy modern fürdőszobának.Ha tetszenek modern járólapjaink, nézz szét kínálatunkban.