Ha spanyol csempe, akkor Ardiente

Az Ardiente küldetése megmutatni, milyen az igazi minőségi spanyol csempe, és hogy hogyan lehet igazán különleges és exkluzív belső- és külső tereket teremteni vele. 

Miért spanyol csempe?

Mert a spanyol csempe gyártási technológiájának, hagyományainak köszönhetően kiváló minőséget képvisel. Emellett olykor klasszikus eleganciájával, máskor játékos vibrálásával teszi különlegessé otthonunkat. A klasszikus spanyol csempe hagyományos stílusa egyszerre ötvözi a mediterrán térség utánozhatatlan hangulatát, a spanyol kultúra vibráló dinamikájával, úgy, hogy közben eleganciát sugall.

spanyol csempe Ardiente

De mi nem csak a hagyományos, virágos ornamentikájú mintázatra, élénk színekre és erős kontrasztokra fókuszálunk. Mert spanyol csempével lehet márványhatású minőségi eleganciát, nyers, mégis izgalmas ipari hangulatú belső teret, vagy épp mesés country stílusú otthont is teremteni. A gyártók és a technológiák a minőséget biztosítják, a design azonban változó: minden lakberendezési stílushoz, hangulathoz és igényhez alkalmazkodni kell. Erre pedig képes a spanyol csempe. Akár minőségi fényes metrócsempéről, akár hagyományos, andalúz mintájú majolikáról van szó.

8 spanyol gyár csempéit forgalmazzuk, melyek magas minőséget képviselnek, és már ismerjük minden gyártó sajátosságait, stílusát, ezért állíthatjuk, hogy magabiztosan mozgunk a pályán. 

Ardiente, spanyol életérzés és modern design

Az Ardiente csempeház jelszava: Spanyol életérzés csempébe zárva. Az általunk kínált, sokszor országszerte egyedi, stílusukban és kidolgozásukban utánozhatalan termékekkel széles igényt tudunk kiszolgálni. Stílus tekintetében a skála szinte végtelen, mert a skandináv hangulatú geometrikus mintától a most kifejezetten divatos dzsungel témán át a betonhatású modernig bármilyen csempét meg lehet találni a kínálatunkban, méghozzá spanyol gyártóktól.

Azok, akik a klasszikus spanyol életérzést keresik, rengeteg formában megtalálhatják a klasszikus spanyol design-t, hiszen az általunk forgalmazott termékek gyártói ragaszkodnak a gyökerekhez is. A spanyol kultúrát a mediterrán vibrálás, és az egzotikus mór hatás ötvözete jellemzi, így az eredeti spanyol mintájú csempékkel különleges enteriőrt lehet létrehozni. 

Az Ardiente spanyol csempeház kínálatában nem csak az aktuális európai, vagy közép-európai trendek burkolatait találhatják meg az érdeklődők. Világszínvonalú minőséget igyekszünk képviselni, mely választékunkra is igaz. Mert kínálatunk a világszintű trendekkel próbál lépést tartani, ezért nálunk igazi kuriózumokat is fellelhet az érdeklődő. Ezért szeretettel várunk mindenkit, aki bátor, és szeretne eltérni a hagyományostól, kilépni a magyarországi vagy európai komfortzónából, esetleg világpolgárként rendezné be otthonát. 

Pontosan, gyorsan, precízen

Rutinos szervezők vagyunk. Az elmúlt 20 év tapasztalatának, a gyártók és a piac ismeretének  és szakmai kapcsolatainknak köszönhetően nem csak tanácsokkal tudjuk ellátni vásárlóinkat. Nem csak technikai vagy stílusbeli döntésekben tudunk segíteni annak, aki bizonytalan, hanem gyors és hatékony szállítást, problémamegoldást és szervezést is biztostunk. Miért?

Mert 20 év tapasztalat áll mögöttünk

A mögöttünk álló több, mint 20 év tapasztalattal pótolhatatlan rutint és tudást szereztünk. Ennek a tudásnak köszönhetően precízen végig tudunk vezetni a csempeválasztás menetén. Tudjuk, hogy milyen műszaki és stílusbeli szempontok mentén érdemes kiválasztani a burkolatot, ismerjük az egyedi sajátosságokat, melyekhez alkalmazkodva sokkal többet ki lehet hozni egy térből, akár már a megfelelő burkolattal is. Legyen az nappali, fürdőszoba, konyha vagy terasz, mi rutinos szemmel adunk technikai vagy épp stílusbeli tanácsokat. Segítünk elindulni a választásban, de a folyamat bármely pontján rendelkezésre állunk. 

Mert tisztában vagyunk azzal, hogy a burkolat hosszútávon, akár évtizedekig határozza majd meg otthonod megjelenését, hangulatát. De látványtervekkel, műszaki, kivitelezési tanácsokkal is tudunk segíteni. 

Mert a legnagyobb gyártókkal vagyunk napi kapcsolatban

6 nagy gyártónak vagyunk a magyarországi képviselete, és még két másik spanyol csempegyártó termékeivel kereskedünk. Ráadásul ezek a kapcsolatok is sokszor több, mint tíz évesek, ezért meglehetősen hatékonyan és rugalmasan tudunk segíteni, például akár egyedi esetekben. Heti szállítmányozási kapcsolatban állunk gyártóinkkal, ezért ha véletlenül olyan csempére van szükség, amely épp nincs raktáron, vagy épp sérülés vagy más ok miatt kell növelni az eredetileg rendelt mennyiséget, mi tudunk segíteni. Kapcsolatainknak köszönhetően a váratlan helyzetekre is gyorsan és hatékonyan tudunk reagálni. 

Monumentális raktárkészlettel rendelkezünk, a legfrissebb nemzetközi trendek csempéiből, de minden helyzetre próbálunk segítőkészen reagálni, és a lehető legflexibilisebbnek lenni. 

Mert profi ügyféltámogatásra törekszünk

Az az Ardiente Spanyol Csempeház alapelve, hogy ne csak az általunk kínált termék legyen prémium minőségű, hanem a szolgáltatásunk is. Azt szeretnénk, ha minden vásárlónk emlékezne szakértelmünkre és kedvességünkre, valamint profi szakmai támogatásunkra! Ezért különös figyelmet szentelünk ennek a kérdésnek. Például kiállítótermeinkben profi lakberendezők tanácsát is kérheted, a kiválasztott termékeket pedig az ország egész területére kiszállítjuk. Hogy ezzel se kelljen foglalkoznod. 

Ügyfélszolgálatunk pedig különösen gyorsan reagál a beérkező kérésekre és kérdésekre, és ahogy már említettük, az egyedi esetekre is igyekszünk megoldást keresni. Ezért bátran bíztatunk, hogyha kérdésed van, fordulj hozzánk bátran! 

Látogass el bemutatótermeink egyikébe

Az Ardeinte Spanyol Csempeház bemutatótermeinek szemetgyönyörködtető, díjnyertes belső terei már önmagukban ihletet adnak otthonod berendezéséhez. 

Ha inspirálódni szeretnél, vagy már konkrét döntés előtt állsz, bemutatórermeinkben 4000 négyzetméteren több ezer termékcsalád több tízezer termékét tekintheted meg. 

Budaörsön és az M3-asnál is találkozhatsz fürdőszobai vagy konyhai enteriőrökkel, de nappaliba tervezett járólapokat is láthatsz. A falicsempe mellett padlócsempét és kültéri burkolatot is találhatsz, minden stílusban. Elképzelhető, hogy az itt spanyol csempével leburkolt terek hatására teszed le a voksod egy olyan lakberendezési stílus mellett, melyről nem is gondoltad volna, hogy így nézhet ki minőségi csempével és kreatív tervezéssel megvalósítva.  Már több vásárlónk járt így, és nem bánták meg döntésüket.

Bemutatórermeinkben a Wellis termékeit is megtalálhatod. A gyártó termékeit forgalmazzuk is. Már többször megkaptuk a Wellis legimpozánsabb bemutatóterme díjat, mert a gyártók véleménye szerint szanitereiket és jakuzziukat a lehető leglátványosabb burkolatok társaságában mutatjuk be. 

Budaörsi bemutatótermünkről egy röpke videót is megtekinthetsz. Címe: 2040 Budaörs, Keleti utca 7., ha közelítesz a Metró áruházhoz, akkor már jó helyen vagy.

M3-as bemutatótermünket is szándékosan könnyen megközelíthető helyre terveztük: 1154 Budapest, Gábor Áron utca 8.

Tehát ha minőségi spanyol csempére vágysz, modern vagy klasszikus stílusra, esetleg formabontó designra, és ami a legfontosabb: egy kis mediterrán ragyogásra, akkor keress minket bátran!