Mit tudnak a spanyolok, amit mi nem? A luxus csempék és a mediterrán életérzés nyomában

A spanyol csempék hosszú múltra visszatekintő, varázslatos elemei a lakberendezésnek. De vajon mi a titkuk? Mit tudnak a spanyolok, amit mi nem? Ha tudni szeretnéd, hogyan járhat át téged is nap mint nap a luxus hangulat és a mediterrán életérzés, akkor mindenképp olvass tovább!

A mediterrán hangulat

A mediterrán hangulat pillanatok alatt olyan hatást gyakorol az emberre, amitől egy csapásra könnyedebbnek, felszabadultabbnak és nem utolsósorban élettel telibbnek érzi magát. A gyönyörű színek és az elegancia valahogy olyan luxust és finomságot árasztanak, hogy lehetetlen nekik ellenállni.

A Spanyolországra jellemző szieszta, és a mellé társuló varázslatos hispán pezsgés valahogy azt sugallja, hogy az Ibériai-félszigeten mindig minden örömmel és boldogsággal teli, hogy ott az életet csak élvezni lehet.

Ez jelenti a spanyol csempék titkát is: olyan életérzést és stílust kölcsönöznek neked és az otthonodnak, amire semmi más nem képes. A pozitív energia és a luxus hamisítatlan képviselői. 

ha az elegancia és a luxus szerelmese vagy
A spanyol csempéknek köszönhetően úgy fogsz tudni tekinteni az otthonodra, mintha egy vadiúj, felsőkategóriás, de otthonos hotel lenne.

Spanyol életérzés, csempébe zárva

  • Ha nyaraltál már mediterrán országban, és szeretnéd azt a hangulatot az otthonodba is becsempészni, amit ott tapasztaltál…
  • Vagy ha az elegancia és a luxus szerelmese vagy…
  • Vagy esetleg azt szeretnéd, hogy életöröm, pozitív energia és némi izgalom áradjon az otthonodról

…akkor a házadban kívül-belül helyet kell kapnia spanyol csempéknek – nem kérdés, hogy velük kell burkolnod a fürdőszobát, a konyhát, a teraszt és akár még a nappalit is!

 

Az elegancia és a luxus képviselői

A Golden Cromat csempék exkluzív eleganciájával és (jó értelembe vett) meghökkentő különlegességével nem könnyű felvenni a versenyt. Ha luxussal és egyediséggel szeretnél találkozni, valahányszor belépsz az otthonodba vagy céged irodájába, akkor nem érdemes tovább keresgélni! A Golden Cromat csempékkel bármelyik enteriőr, nappali vagy akár hálószoba olyan festőivé varázsolható, hogy azt érezheted, egy spanyol csendéletbe sétáltál be.

De ha egy picikét merészebb vizekre eveznél, miközben továbbra is szeretnéd megtartani a mediterrán karaktert, és a luxus eleganciáját, akkor a Golden Marble csempék használatának ötletét sem szabad elvetni! Az arany és az ezüst különböző fényes és matt árnyalataiban egyaránt választható Golden Marble csempék egész biztos, hogy bevésődnek vendégeid emlékezetébe, és ahhoz sem kell majd a szomszédba menni, hogy egy spanyol film főszereplőjének érezd magad.

Ha pedig a lélegzetelállító márvány az, ami megdobogtatja a szívedet, akkor az Ardiente Lux Jatoba márványlapok fogják az otthonodra varázsolni az eleganciát. Ha valami igazán lenyűgözőre vágysz, akkor ez lesz az az előkelő burkolat, aminek köszönhetően még évek múltán is úgy fogsz tudni tekinteni az otthonodra, mintha egy vadiúj, felsőkategóriás, de otthonos hotel lenne.

 vadiúj, felsőkategóriás, de otthonos hotel
 Ha az elegancia és a luxus szerelmese vagy, akkor a házadban kívül-belül helyet kell kapnia spanyol csempéknek.

Győződj meg róla a saját szemeddel!

Ha szeretnéd a saját szemeddel, élőben is látni ezeket az elegáns csempéket (és lélegzetelállító társaikat), akkor látogass el valamelyik otthonos, barátságos hangulatú bemutatótermünkbe! A katalógusokban szereplő képek nem adják vissza a csempék színét, nem tudod megtapintani a felszínüket, ezért mindenképp arra biztatunk, hogy látogass el hozzánk!

Igazi kávéházi miliővel várunk: frissen őrölt kávé, tea, szörpök, üdítők gondoskodnak arról, hogy ne száradj ki a nézelődés során. Jöhetnek a gyerekek is, keksz, cukor és játékok várják őket is, hogy elfoglalják magukat, amíg te szemügyre veszed a csempéket.

Rendkívül jól felkészült tanácsadóink pedig meghallgatják az igényeidet, elképzeléseidet, és azok alapján adnak neked lakberendezési ötleteket, látnak el kivitelezési tanácsokkal és nyújtanak szakmai segítséget a csempék kiválasztásához. Végigkísérünk a választás és a tervezés teljes folyamatán, minden szakmai tanácsot és támogatást megadva. 3D-s tervezéssel segítünk, hogy magad előtt lásd, hogy az adott csempékkel milyenek lesznek a terek, ahol élni, dolgozni, pihenni, kikapcsolódni fogsz.

Sőt, nem csak az otthonod megteremtése során fordulhatsz hozzánk! Nagy projektek során is készséggel és felkészülten rendelkezésre állunk, legyen az lakópark, hotel, wellness központ, uszoda vagy akár bevásárlóközpont burkolása.

 

Ide kattintva láthatod, hogy hol találod bemutatótermeinket! Ha pedig szereted a videós tartalmat, látogass el TikTok-oldalunkra is, ahol még közelebb kerülhetnek hozzád a mediterrán és a luxus életérzés képviselői: a spanyol csempék!