Az Ardiente Spanyol Csempeház porcelán és greslap csempe választékának a része az Ape Ceramica Statuary termékcsalád. Rektifikált, élvágott beltéri és kültéri felhasználásra alkalmas falra, padlóra egyaránt. Fali csempe méret: 25×70, padló burkolat méret: 60×60, hideg, világos színárnyalatokban. Színei: statuary, troya, pompeya, különböző dekor lapok: decor kirvi silver, rosetón selma. Felülete: matt vagy fényes. Felhasználási területek: fürdőszoba, konyha, előszoba vagy nappali.

Az Ape Cerámica a világ kerámia, csempe, padlóburkolat, porcelán és greslap gyártásának az egyik ikonikus szereplője. A Carmen Cerámica végtelen lehetőségeket kínáló kis lapjaitól és lapkáitól, az Ape Cerámica 30×90 és 40×120-as fehér agyag csempéin át a 120×280 cm-es óriás, XXL porcelán greslapokig rendkívüli választékot sorakoztat fel. Ezek lehetnek klasszikus, modern, minimál stílusban egyaránt és erőteljesen visszaköszönnek a bauhaus, a modernista, az avantgárd és sokszor az impresszionista irányzatok is a klasszikuson túl. Ezek mellett a természetből inspirálódó sok levél, virág, állat, egyéb növényi, dzsungel minta és színkavalkád is megjelenik m2-es és darabos dekorokon egyaránt csodálatos kivitelezéssel és dizájnban. A metál és csiszolt fémes hatások is bőségesen megtalálhatóak az Ape Cerámica padlólap választékában a prémium, az exkluzív és luxus élcsiszolt kategóriákban is.

A márvány hatású csempék egyedi, stílusos megjelenést kölcsönöz. Nem tudjuk hangsúlyozni szépségüket és egyedi megjelenésüket. Nagy belső terek ideális burkolata, különböző dekor csempékkel kiegészítve.

Egy modern lakás nappaliját tökéletesen kiegészíti padlón és falon egyaránt.

 

csempe konyha_fürdőszoba burkolat_járólapok nappaliba
TERMÉKCSALÁD JELLEMZŐK
 • Fehér agyag Fehér agyag
 • Matt Matt
 • Porcelán Porcelán
 • Fényes Fényes
 • Klasszikus Klasszikus
Ajánlatkérés

Elérhető méretek

ALAP CSEMPÉK
 • csempe konyha_fürdőszoba burkolat_járólapok nappaliba
  Statuary 25x75 cm fali csempe matt vagy fényes
 • csempe konyha_fürdőszoba burkolat_járólapok nappaliba
  Statuary 60x60 cm padlólap matt vagy fényes
DEKOR CSEMPÉK
 • csempe konyha_fürdőszoba burkolat_járólapok nappaliba
  Decor Kirvi Silver 25x75 cm fali csempe fényes
 • csempe konyha_fürdőszoba burkolat_járólapok nappaliba
  Rosetón Selma 60x60 cm padlólap fényes

Elérhető színek, mintázatok

 • csempe konyha_fürdőszoba burkolat_járólapok nappaliba
  Statuary 25x75 cm fali csempe matt vagy fényes
 • csempe konyha_fürdőszoba burkolat_járólapok nappaliba
  Pompeya 25x75 cm fali csempe matt
 • csempe konyha_fürdőszoba burkolat_járólapok nappaliba
  Troya 25x75 cm fali csempe fényes

Érdekel termékünk? Kérj ajánlatot!

Megtaláltad azt a csempét, amit el tudnál képzelni az új fürdőszobádban vagy konyhádban? Egyszerűen és gyorsan kérhetsz tőlünk ajánlatot a lentebbi űrlap kitöltésével. Az árajánlatodat kollégáink átolvassák és felveszik veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeid egyikén, hogy minél pontosabb ajánlatot tudjunk számodra kidolgozni és mielőbb megvalósíthasd elképzeléseidet.

[Milyen színű csempét szeretnél?]
[Ha tudod, kérlek írd ide a kívánt csempe méretet.]
Kérésed lenne a termékről?

Kérésed lenne a termékről?

Szakértő kollégáink szívesen segítenek, ha kérdésed lenne a termékcsaládokkal kapcsolatban! Hívj, vagy írj e-mailt!

info@ardiente.hu +36 30 / 218 43 97
Vásárlóink véleménye

Vásárlóink véleménye

 • Sok helyen tapasztalni széles csempekínálatot, azonban csak kevés olyan üzlettel találkozni, ahol elérhető is a kiválasztott csempe. Sok esetben heteket-hónapakat kell várni a megrendelés teljesítésére. Azért esett a választásunk az Ardiente Csempeházra, mert a szuper minőség mellett már másnap el tudtuk hozni a raktáron lévő csempét.

  Bíró Imre, Budaörs
 • Az építkezés sosem egyszerű műfaj. Rengeteg döntést kell meghozni ahhoz, hogy végül olyan otthonunk legyen, amilyet megálmodtunk. Ezért örültem az Ardiente csempeház kínálatának, mert a csempében nem kellett kompromisszumot kötni! Minden nap megcsodálom a szépségét a fürdőben!

  Szebeni Erika, Budapest
 • Azért döntöttünk a spanyol csempe és az Ardiente mellett, mert már az első találkozáskor nagyon segítőkészek voltak a kollégák. Széles kínálattal és ár-érték arányban szuper csempékkel találkoztunk. Alig tudtunk választani a sok-sok lehetőség közül. Nagyon elégedett vagyok az ott vásárolt csempékkel.

  Várbíró Laura, Budapest
 • https://ardiente.hu/wp-content/uploads/2021/08/showroom-1.jpg
  M3 BUDAPESTI BEMUTATÓTEREM Cím: 1151 Budapest, Gábor Áron utca 8. Nyitva: Hétfő-péntek: 9:00-18:00 Szombat: 10:00-14:00
 • https://ardiente.hu/wp-content/uploads/2021/08/showroom-2.jpg
  M1 BUDAÖRSI BEMUTATÓTEREM Cím: 2040 Budaörs, Keleti utca 7. Nyitva: Hétfő-péntek: 9:00-18:00 Szombat: 10:00-15:00