Vajon illenek hozzád a kreatív csempék?

Gyakorlatilag nincs olyan ember vagy otthon, amelyhez ne illene valamelyik kreatív csempe. Köszönhető ez a sokszínűségüknek – és természetesen a széles választéknak, ami rendelkezésre áll belőlük! Ha szeretnél egy kis segítséget ahhoz, hogy melyiket is válaszd, akkor ez a cikk neked szól!

Vajon illenek hozzád a kreatív csempék?
Ha olyan otthonra vágysz, ahol varázslatosan jól tudod érezni magad, és amelyben büszkén vezetheted körbe a vendégeidet, akkor olyan kreatív burkolóanyagot kell választanod, amire örömmel tudsz ránézni minden egyes nap.

Kreatív csempék az otthonodba

Ma már nem érdemes megelégedni azokkal a csempékkel, amelyekben nincs semmi egyedi, izgalmas vagy karakteres. Ha olyan otthonra vágysz, ahol varázslatosan jól tudod érezni magad, és amelyben büszkén vezetheted körbe a vendégeidet, akkor olyan kreatív burkolóanyagot kell választanod, amire örömmel tudsz ránézni minden egyes nap.

Ehhez meg kell találnod a saját stílusodat! Azt a dizájnt, amit igazán magadénak érzel, ami kifejezi az ízlésed, a személyiséged. Ez amilyen fontos, és amennyire jól hangzik, annyira nehéz feladat is. Sokszor kifejezetten nehéz körvonalazni, hogy mi az, ami tetszik neked, amivel tudsz azonosulni. 

Éppen ezért biztosan jól jön a segítség! Ajánljuk figyelmedbe a konyha csempe kiválasztásához tanácsokat adó cikkünket (katt ide) és a fürdőszoba csempéket bemutató írásunkat is (katt ide). Sokat segíthet az is, ha végigböngészed az összes kreatív csempét – és ha tovább olvasol, akkor is sok új ötlettel gazdagodhatsz, ígérem!

 

Ardiente Art

Kezdjük a sort az Ardiente Art termékcsaláddal, amely – ahogy azt a neve is mutatja – maga a művészet. A klasszikus stílus és a modern elegancia találkozása olyan hangulatot kölcsönöz azoknak a helyiségeknek, amelyekbe ez a csempe kerül, hogy arra nehéz szavakat találni. Egyszerre képes nosztalgikus hangulatot kelteni és a jövőbe repíteni, letisztultságot sugallni és vagányságot sugározni.

A különböző alakzatok és minták sokszínűvé teszik a választékot, és számtalan variáció megálmodását lehetővé teszik. Az alkotószellemű, gazdag fantáziával megáldott emberek otthonát nehéz is elképzelni Ardiente Art csempék nélkül!

 

Ardiente Deco

Lendületes motívumok, szemkápráztató minták, már-már mesébe illők ornamentumok. Ez az Ardiente Deco csempecsalád. Ha olyan burkolatot szeretnél, ami pillanatok alatt magára tudja vonni bárkinek a figyelmét, akkor nem érdemes tovább keresgélned!

Külön érdemes kiemelni, hogy ha valamivel, akkor az Ardiente Deco csempékkel mediterrán hangulatot idézhetsz elő. Legyen szó akár a fal, akár a padló burkolásáról, az egyedi mintázat pillanatok alatt az Ibériai-félszigetre repít gondolatban. A széles választéknak hála egész biztos megtalálod köztük azt, amelyik megdobogtatja a szívedet.

 

Jubilee – Kilburn

Vidámság, barátságos miliő, szívderítő közeg – ha szeretnéd, hogy ezekkel a szavakkal jellemezzék az otthonod a vendégeid, akkor fontold meg a Jubilee–Kilburn csempék használatát! Akár más csempékkel is kombinálhatod őket: ha leleményes vagy, olyan kombinációkat hozhatsz létre, amelyek egész biztosan csak a te házadra lesznek jellemzőek!

A Jubilee–Kilburn csempék padlóra és falra egyaránt burkolhatók. Legyen szó akár a konyháról, akár a fürdőszobáról, az egyedi hatás garantált! 

 

Ardiente Provenzal

Ha a patchwork stílus szerelmesének vallod magad, vagy csak szeretnél több színt vinni az otthonodba, akkor az Ardiente Provenzal termékcsalád jellegzetes mintázataira biztos, hogy nem fogsz tudni nemet mondani! 

Otthonos és különleges, varázslatos és karakterisztikus. Csupa olyan jelző jut eszünkbe ezekről a csempékről, amelyek mind arról árulkodnak, hogy nem fogod megbánni, ha erre a burkolatra esik a választásod. Egész biztos, hogy öröm lesz hazatérni az otthonodba, ha Ardiente Provenzal csempék díszítik a konyhát, a fürdőszobát, a nappalit vagy a teraszt.

 

Ardiente Lord

Ha fontos számodra a játékosság vagy szeretsz egy kis csavart vinni a dolgokba, akkor az Ardiente Lord csempék bohóságára van szükséged. Az egyébként kifinomult csempék vidámságot visznek a hétköznapokba: élénkebb színárnyalataik, mintáik, saját kiegészítőik lehetővé teszik, hogy szárnyaljon a képzelet, és egy kis csintalanság kerüljön mondjuk a fürdőszobába.

Sokgyermekes családok, bohém művészek, kalandvágyó szerzetek számára nem kérdés, hogy az Ardiente Lord csempék jelenthetik a kiteljesedést, az otthonosság megteremtését. 

 

Ardiente Loft

Az Ardiente Loft termékcsalád fényes felületű metro csempéi számtalan különböző, lélegzetelállítóan gyönyörű színben elérhetőek. Az ikonikus csempék mindenki számára ismerősek. Festői színösszeállításokat lehet kihozni belőlük. Ha valamire, erre azt fogják mondani a rokonok és a vendégek, hogy igazán stílusos.

Minimalista, klasszikus, modern, avantgárd és loft lakásokba egyaránt remekül mutatnak. Ihletett hangulatba kerülhetsz tőlük, gyönyörködhetsz bennük, de akár egész egyszerűen jobb kedvre is derülhetsz tőlük. Vess rájuk egy pillantást, magukért beszélnek!

 

Ardiente Tempo

A meseszép vizualitást nem csak az szolgálhatja, ha minták ékesítik a falakat vagy a padlót. A letisztultság és a szerény megjelenés ugyanúgy képes felhívni magára a figyelmet azzal, hogy egyszerű és nagyszerű. 

Nincs ez másképp az Ardiente Tempo csempék esetében sem. A feltűnés nélküli dekorálás eszközei lehetnek ezek a csempék. Padlólapként, konyhai hátfalként egyaránt megállják a helyüket, és nem túlzás azt mondani, hogy az elegáns luxus képviselői.

 

Intcontro

A fahatású csempék egyértelműen a melegség a kényelem érzetét keltik. A fa megjelenésére hajazó porceláncsempék mintázata fadeszkákra emlékeztet – azonban nagy előnyük, hogy hiányzik belőlük a fapadló minden negatív tulajdonsága.

Az Intcontro csempe igazi időtlen klasszikus, amitől egy csapásra otthonos lesz bármelyik lakás. Nincs az a nappali vagy akár fürdőszoba, amit ne dobna fel a maga visszafogottságával.

 

Onyx

Végül, de semmiképp sem utolsósorban (a kreatív csempék listája még messze nem teljes) álljon itt egy példa márvány hatású csempére is! És mi más is lehetne a legjobb példa, mint az Onyx csempe?

Bármilyen teret tökéletesen feldob a világos árnyalatú, modern márványhatású Onyx, ami számos különböző módon kombinálható. A sokféle formátum bárkinek könnyen a kedvencévé válhat és dekoratív eleme lehet otthonának.

 

Reméljük, sikerült gondolatébresztő ötleteket adnunk, ha valamilyen kreatív csempét keresel! Bátran vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass el valamelyik bemutatótermünkbe! Számíthatsz a segítségünkre, örömmel járulunk hozzá ahhoz, hogy olyan csempe kerüljön az otthonodba, amilyenről mindig is álmodtál!